Trajnostno naravnani masažni bazeni
| Članek je bil prebran 1,832 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Čeprav so v preteklosti veljali za potraten luksuz, so danes masažni bazeni določenih proizvajalcev izjemno varčni in ne trošijo obilice energije. Eden izmed proizvajalcev, ki v razvijanju svojih masažnih bazenov na to komponentno še posebej pazi, je podjetje Hotspring, ki je na trgu prisoten že vrsto let in je že dodobra uveljavljena blagovna znamka tovrstnih bazenov. Trajnostna smer razvoja masažnih bazenov je pri podjetju Hotspring osrednjega pomena, saj so pri podjetju prepričani, da bo prihodnost zelena in okolju prijazna, izdelki, ki se temu ne bodo sposobni prilagajati pa bodo hitro postali preteklost in bodo utonili v pozabo.

masaža z vodoZelena proizvodnja in zelena uporaba

Masažni bazeni te blagovne znamke se od ostalih izdelkov te vrste razlikujejo po svoji izjemni okoljski osveščenosti. Gre za okolju prijazno proizvodnjo, ki skuša naravo in okolico s svojim izdelovanjem bazenov čim manj obremeniti. Na drugi strani je tudi sam produkt in njegova uporaba do okolja prijazna. Gre namreč za energetsko izjemno učinkovite masažne bazene, ki so varčni in ne potrošijo veliko energije. Pri podjetju so šli celo tako daleč, da so pozorni celo na samo embalažo, v katero so zaviti masažni bazeni – tudi ta je zelena, saj je izdelana iz recikliranih materialov. Na ta način so masažni bazeni Hotspring zeleni od a do ž.

Njihovo okoljsko naravnanost potrjujejo tudi mnoge nagrade in certifikati, ki so jih za svoje delo in proizvode pri podjetju že prejeli. Na ta priznanja so pri podjetju izjemno ponosni, saj se zavedajo, da so nagrada za dobro delo in plod dolgoletnih raziskav in tehnoloških inovacij, ki njihovo podjetje razlikujejo in ločijo od preostale konkurence, hkrati pa uporabniku zagotavljajo najbolj optimalno izkušnjo uporabe masažnega bazena. Tudi zadovoljstvo uporabnikov gre z roko v roki z zeleno tehnologijo – Hotspring je namreč dobitnik priznanj tudi na področju zadovoljstva strank. Brez dobrega dela in nenehnega razvoja tudi ne bi bilo vseh zadovoljnih kupcev, ki so doslej že kupili te okolju prijazne masažne bazene.

© 20. 07. 2018 - Hotel-Ormoz-Grozd.si. Oglaševanje.